2024 - ДЗЗД Обучение

Отиване към съдържанието

Главно меню:

2024

Еразъм+ > Акредитация

Акредитация по програма Еразъм+, Ключова дейност 1
01/06/2024 - 31/08/2025 - ЧЕТВЪРТА ГОДИНА

 

ДЗЗД "Обучение" е одобрено по програмата за акредитация на образователни институции за участие в ключова дейност 1 "Образователна мобилност на граждани", сектор "Образование за възрастни" на програма Еразъм+.  Акредитационният номер на организацията е 2024-1-BG01-KA121-ADU-000202136.
През
четвъртата програмна година в рамките на акредитацията се планира 14 члена на дружеството да бъдат включени в квалификационни курсове за обучение в чужбина, двама да посетят партньорска организация, занимаваща се с обучение на възрастни. Планирани са три квалификационни курса насочени съответно към развитие на дистанционна, хибридна и подпомагаща форма на обучение, развитие на системата за оценяване постиженията на обучаемите и получаване на обратна връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Финансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче принадлежат изцяло на техния(ите) автор(и) и не отразяват непременно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито EACEA.

 
 
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню